touch screen  
zaslon občutljiv na dotik touch screen kiosk
 
Rešitve » Avtohiše

Največji problem nepremičninskih in turističnih agencij ter avtomobilskih salonov je kako perfektno predstaviti obsežen izdelek.

Z uporabo kioska je še tako kompleksen izdelek predstavljen na enostaven način. Ob podpori multimedijskih vsebin (video, avdio, animacije) pa predstavitev postane privlačnejša.
Prednost je predvsem ta, da lahko stranka samostojno pridobi vse potrebne informacije, brez da bi pri tem bila potrebna prisotnost prodajnega osebja.
Prednost je predvsem ta, da kiosk stranki določen izdelek precej približa, tako da se stranka lahko podrobnostim o izdelku povsem posveti, brez prisotnosti največkrat »preveč motiviranih« prodajalcev.
Uporaba touch screen ekranov je pregledovanje informacij po kiosku tako enostavno, da ga lahko uporabljajo tudi tisi, ki v praksi ne uporabljajo računalnika.

S sistemom »zvestim kupcem« lahko strankam ponudite določene ugodnosti (zbiranje točk, ki se upoštevajo kot popusti, itd.). Sistem VIP kartice pa strankam lahko omogoča različne dodatne storitve pri uporabi interaktivnega kioska (vaučerji za dogodke, testne vožnje, itd).

Z uporabo interaktivnega touch screen ekrana in s postavitvijo kioska na privlačno lokacijo, so lahko izdelki popolno predstavljeni 24 ur dnevno. Lahko so prikazani tudi spektakularni videi, kot na primer: hitra vožnja določenega avtomobila, posnetki »crash« testi, itd.

Atraktivne lokacije, primerne za predstavitev takšnih izdelkov, so letališča, konferenčni centri, ali nakupovalni centri, kjer lahko pridobite nove stranke.

Koristne rešitve za prodajalne in izposojevalnice avtomobilov:

Multimedijska programska oprema za prodajne salone
Prodajni in informacijski kioski
Prodajno svetovanje za nove avtomobile ali avtomobile »iz druge roke«
Programska oprema za neposredno komunikacijo med stranko in vodstvom
Programska oprema in rešitve dogodke in sejme
Digitalni animiran 3-D pogled na izdelek
24 urne informacijske storitve za stranke
Programska oprema za elektronske oglaševalske prikazovalnike
Programska oprema, kioski in plazma ekrani za dogodke in sejme


Prednosti:

Povečanje možnosti prodaje zaradi novega distribucijskega kanala
Razbremenitev prodajnega osebja z natančnim informiranjem na kiosku – tako se lahko osebje posveča bolj kompleksnim storitvam
Zmanjševanje stroškov tiskanja zaradi prikaza želenih informacij na ekranu
Izboljšanje splošnega ugleda
Koristne povezave: Cobit spletna mreža:   Friendlyway: