touch screen  
zaslon občutljiv na dotik touch screen kiosk
 
Rešitve
Dobrodošli na Friendlyway-evi poti neštetih možnosti in rešitev!

Friendlyway je družba, ki ima lasten razvoj visoko kvalitetne programske opreme in je v obdobju zadnjih 7 let razvila številne možnosti ter rešitve direktnega marketinga za opremo kioskov.

V zadnjih letih je bilo razvitih več kot 15.000 Friendlyway sistemov in paketov programske opreme. Omenjena številka kaže, da so Friendlyway kiosk rešitve med najbolj priljubljenimi, najbolj prodajanimi in najzanesljivejšimi v Evropi pa tudi Severni Ameriki.

Predvsem stranke, ki že uporabljajo kiosk storitve, so se prepričale, da je njihovo poslovanje z uporabo inteligentnih avtomatskih kiosk rešitev postalo produktivnejše, saj so se nekateri rutinski procesi omejili in tako se čas bolje izrablja za zahtevnejše individualne procese poslovanja.

Neštete možnosti in rešitve so sedaj na voljo tudi v Sloveniji, pri podjetju Cobit d.o.o., ki je partner mednarodne Friendlyway mreže.

Prednost Friendlyway-evih kioskov so naslednje:

Možno ga je postaviti kamorkoli, tako se promocija in ostali postopki odvijajo na drugi lokaciji (npr. na zelo frekventih točkah kot so nakupovalna središča ali javne površine v centru mesta).
Uporaba je, z vgrajenim »touch screen« ekranom (ekran občutljiv na dotik), zelo enostavna (enostaven je tudi za vse tiste, ki jim je vsakodnevna raba osebnega računalnika tuja).
Poleg informiranja za lastne potrebe, je kiosk tudi zelo primeren komunikacijski element za trženje oglasnega prostora.
Pri kioskih, ki imajo vgrajeno primerno opremo, je možno tudi telefoniranje.
Stroški tiskanega promocijskega materiala se nemudoma znižajo.
V primeru postavitve večjega števila kioskov na različne lokacije so le-ti med seboj povezani, tako da se informacije sproti prilagajajo in osvežujejo (v primeru naročila zadnje letalske vozovnice na enem kiosku, se informacija o zasedenosti istočasno prikaže tudi na drugih kioskih).
Uporabniki se lahko, brez dodatnega računalniškega znanja, informirajo na primeren način.
Zaradi prilagodljivosti prikazovalnika je uporaba kioska prijazna tudi osebam s posebnimi potrebami.
dejstvo je, da so v kiosku vgrajeni pripomočki (čitalnik kartic, tiskalnik ali optični čitalnik) povsem zaščiteni in so zato transakcijski postopki popolnoma varni.
Odpotujte po mestecu Friendlyway in se prepričajte v številne možnosti, ki jih nepogrešljivi »pomočnik« - Friendlyway kiosk ponuja za posamezno panogo. Na »potovanju« so opisane osnovne možnosti in rešitve, ki pa se lahko, glede na potrebe, prilagajajo in dopolnjujejo. Naštete in še številne druge možnosti so odslej na voljo pri podjetju Cobit d.o.o.

Mimogrede, več kot 98% uporabnikov frienlyway-evih rešitev je nad uspehom uporabljenih sistemov zadovoljnih in navdušenih.
Koristne povezave: Cobit spletna mreža:   Friendlyway: