Naprave

Prvovrstne kiosk rešitve za učinkovit pristop k strankam

Kdor želi biti vpadljiv na prodajnem mestu bo iztopal z inovativnimi friendlyway kiosk rešitvami. Ne glede na koncept kiosk sistema v vaših prostih, vam lahko zagotovimo točno tisto opremo, ki jo želite na tem področju. Izkoristite priložnost in naj vas navdihnejo naše številne vrhunske ponudbe. Prepričani smo, da lahko zadovoljimo vaš okus in okus vaših strank.

Izkušnje kažejo, da se kupci pogosto na licu mesta odločajo, kateri izdelek bodo kupili. Friendlyway kakovostne kiosk rešitve pomagajo približati se strankam in jim predstaviti ciljne izdelke. Če je izdelek predstavljen tudi z odlično slikovno reprodukcijo, bo na končnega kupca pustil trajen vtis.

Ko visoko zmogljive kiosk rešitve postanejo promotor podobe

Pri predstavitvi produkta s kiosk sistemom ne gre podcenjevati uporabe najsodobnejše tehnologije in trendovskega dizajna. Če je posamezen izdelek ilustriran in osvetljen v svetlih podobah, je to že za mnoge zanimivo in si bodo z veseljem oglaševani izdelek pogledali pobliže.

Oglejte si našo spletno stran in preverite kioske, da vidite, kateri sistemi so pravi za vas. Na tem področju smo izjemno prilagodljivi in lahko uresničimo vaše želje glede zaslonov, aplikacij, programske opreme in/ali ohišij.

Friendlyway kiosk rešitev je na voljo tudi kot samopostrežni terminal

Pasovna širina naših kiosk rešitev je ogromna. Če želite za svoje podjetje namestiti vsestranski samopostrežni terminal, bomo zagotovo našli pravo napravo za vas. Javne ustanove in banke so že pred leti odkrile in podprle prednosti kiosk rešitev.

Če želite podroben posvet o tem, smo vam na voljo! Pokličite nas ali nam pošljite povpraševanje po elektronski pošti.