Empire 22″ Deep

Empire 22 Deep združuje najboljše iz kioskov Empire 22 Pro in 22 Slim v eno uravnoteženo rešitev, ki premosti vrzel med modularnostjo in uporabnostjo.

Sodoben in funkcionalen dizajn srednje teže

Več funkcij, več poslovnih zmogljivosti z modularnimi dodatki, ki vključujejo tipkovnico, skener NFC, skener črtne kode, skener ID-ja, termalni tiskalnik in filter za zasebnost. Ta kiosk ponuja več možnosti, izboljšano uporabniško izkušnjo in povečano poslovno vrednost.

Popolno ravnovesje med uporabnostjo in modularnostjo

Lažji od Empire 22 Pro in bolj modularen kot 22 Slim. Empire 22 Deep združuje najboljše iz obeh izdelkov v eno dobro zaokroženo rešitev, ki je sposobna zadovoljiti širok spekter poslovnih potreb.

Ustvarjen z mislijo na uporabnost, je Empire 22 Deep sposoben delovati v katerem koli poslovnem scenariju in okolju. Gostje, obiskovalci, delavci in stranke bodo uživali v intuitivni izkušnji kioska, enostavni za uporabo.

Dodajte dodatne komponente, kot so optični bralniki RFID ali NFC, držala za dokumente, kamere, zvočniki, mikrofoni in še več. Servisiranje komponent in modulov kioska je preprosto in intuitivno.

Tehnični podatki

Mere

Prednosti

Dodatne možnosti